למידע נוסף השאירו פרטים ונחזור אליכם:
"סבלתי מכאבי גב במשך תקופה ארוכה מבלי שהצלחתי למצוא לכך פתרון. כוטרינר, אני עומד שעות רבות, והכאבים מפריעים לי מאד לתפקוד השוטף. לאחרונה הזמנתי את מכשיר סוליו אלפא קיור פלוס ואני מוכרח לציין שתוך שלושה טיפולים בלבד, אני מרגיש שקיבלתי גב חדש – פשוטו כמשמעו. ממליץ בחום לכל מי שסובל מכאבי גב"

"סבלתי ממספר מקורות כאב. בקע צווארי – המכשיר עזר לי בזמן שהשתמשתי בו, ריכך והפחית את עוצמת הכאב גם אחרי הטיפול. מאוחר יותר סבלתי ממרפק גולף (דלקת בגיד), ושני טיפולים יומיים בעוצמה בינונית למשך מס ימים הקלו על הכאב עד היעלמותו. סוף סוף חזרתי לאימונים ללא כאב.
אני מאד ממליץ על סוליו אלפא פלוס!"

"אני סובל הרבה מאד זמן מכאבי גב עקב פריצת דיסק. המצב היה כל כך גרוע עד שלא יכולתי בכלל ללכת, אלא לשכב בלבד. הזמנתי את סוליו אלפא קיור פלוס ותוך יומיים (שני טיפולים), לא האמנתי אבל הכאב חלף. הצלחתי ללכת, לזוז. לפני כן שכבתי מבלי לזוז בכלל, ותוך יומיים התחלתי ללכת. אלפא קיור פשוט הציל אותי. תודה רבה למי שהמציא את המכשיר."

"בסוף יולי 2017 בזמן אימון מתחתי שריר, הדבר מאוד הגביל אותי והייתי צריכה לצאת לחופשת פציעה ולסדרה של טיפולים. כחלק מהטיפולים לצורך החלמה וחזרה לשגרת אימונים התנסיתי בוינגייט במכשיר אלפא קיור פלוס אשר עזר לי מאוד בהקלה על הכאב וכמו כן תרם לריפוי מהיר יותר של האזור הפגוע.

תופעה שכיחה בקרב טניסאים נקראת – Tennis elbow – אלה הם כאבים המופיעים במרפק – העומס ורצף התנועות גורמות לדלקת המרפק ולהתפתחות דלקת. לצורך הקלה וריפוי הכאבים, זוכה דודי סלע לטיפול באמצעות מכשיר אלפא קיור פלוס.
